Xpert Archiver – bestanden opslaan was nog nooit zo eenvoudig!

Xpert Archiver: snel en eenvoudig archiveren!

ecmXperts introduceert de Xpert Archiver. Hiermee is het opslaan van bestanden in een mappenstructuur kinderspel! Iedereen kent het: om bestanden met elkaar te delen is er een netwerkschijf voor bijvoorbeeld klantdossiers of projecten. Maar het opslaan van bestanden in die mappenstructuur is aardig tijdrovend en foutgevoelig. Er worden willekeurig nieuwe submappen gemaakt waardoor de structuur niet eenduidig is en bestanden niet snel teruggevonden kunnen worden. En kunt u het bestand nog terugvinden als het per ongeluk in de verkeerde map staat?

Met deze problematiek rekent de Xpert Archiver af! Bij het archiveren kiest u via een eenvoudig menu het klantdossier of project en kiest u het documenttype. De Xpert Archiver doet de rest: de bestanden worden automatisch in de gewenste map gezet en als deze nog niet bestaat wordt deze aangemaakt. De structuur blijft hierdoor eenduidig en gemakkelijk toegankelijk!

Wilt u nog sneller bestanden terugvinden?

Dan kan de Xpert Archiver gecombineerd worden met het windream digitaal archief of met het ecmXperts cloud archief. In dit geval wordt er extra metadata uit het CRM- of ERP-systeem opgehaald en toegevoegd aan de gearchiveerde bestanden. Bovendien heeft windream een voltekst zoekfunctie zodat er in de tekst van bestanden gezocht kan worden. Bovendien biedt de Xpert Archiver de mogelijkheid om workflows te starten.

Lees verder over de Xpert Archiver…