One Click-oplossingen

One Click Solutions biedt oplossingen om data verwerking sneller en eenvoudiger te laten verlopen. In plaats van het overtypen van papier volstaat een simpele muisklik om gegevens in te voeren. ecmXperts levert drie producten:

ClickPost

Automatisch verwerken van binnengekomen post. Als de geadresseerde niet herkend wordt, kan men handmatig via aanklikken snel de gescande post doorsturen. De gescande post kan automatisch in windream worden opgeslagen en er kunnen workflows worden gestart.

Download de ClickPost brochure…

ClickWizard

Snel en eenvoudig aanklikken van informatie en invoeren naar iedere willekeurige Windows applicatie. ClickWizard werkt 3x zo snel als overtypen en er worden veel minder fouten gemaakt bij data entry in een ander systeem.

Download de ClickWizard brochure…

AutoClick for windream

Met AutoClick for windream kan het verwerken en archiveren van documenten in windream geautomatiseerd worden. Aanleren van nieuwe documenten is éénmalig en gaat heel eenvoudig via aanklikken. Is de template eenmaal ingesteld dan worden alle andere documenten automatisch herkend en verwerkt. Ook het aansturen van een windream workflow is mogelijk vanuit AutoClick.

Download de AutoClick for windream brochure…