Xpert Portal

Het Xpert Portal biedt een veilige toegang tot uw eigen bedrijfsinformatie!
Waar ook ter wereld. Het portal bevat meerdere functionele modules, is meertalig opgezet en schaalt automatisch naar PC, tablet of smartphone. Het Xpert Portal kan aangepast worden met uw bedrijfslogo en kleurstelling.

Xpert Timesheet

Met Xpert Timesheet wordt uren boeken op projecten kinderspel. Ook uren boeken op opdrachten of werkbonnen is voor Gilde gebruikers mogelijk. Doordat het werkrooster kan worden ingesteld, worden overuren en uurtarieven automatisch toegekend. Het is mogelijk om een hele dag in één keer te boeken, een week kopiëren of een hele periode in één keer te boeken voor bijvoorbeeld vakantie. Ook de indirecte uren, reistijden en -kilometers worden niet vergeten. Als een dag of week compleet is, kan deze ter goedkeuring aan de leidinggevende worden aangeboden. Daarna volgt export naar het ERP-systeem.

Xpert Invoice

Met Xpert Invoice is het mogelijk om inkoopfacturen eenvoudig en snel te verwerken. De basis oplossing kan XML, UBL2 en PDF facturen verwerken, facturen matchen op bestellingen en goederenontvangsten en default boekingen aanmaken. Via webservices worden gegevens uit uw financiële systeem opgehaald zodat u eenvoudig een boeking kunt splitsen en verwerken. In het archief blijven de facturen en processen bewaard en kan er zelfs op boeknummer worden gezocht. De optionele workflow module maakt interne controle en goedkeuring mogelijk.

Xpert Docshare

Xpert Docshare biedt directe toegang tot documenten op uw Windows bedrijfsserver. Of uw windream server. Via de verkenner in projectmappen browsen, bestanden bekijken via de ingebouwde viewer en bestanden (ook foto’s van uw smartphone) up- en downloaden. Ook is er een uitgebreide zoekfunctie. Xpert Docshare bevat ook functionaliteit voor het delen van bestanden met klanten en partners waarbij de toegang van de eindgebruikers zelf beheerd kan worden op de website.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of een test account.