archiveXperts

archiveXperts – uw gegevens, onze portal!

Heeft u eenvoudige en veilige toegang tot uw bedrijfsgegevens nodig?
Xpert Portal is ontwikkeld om aan uw behoeften te voldoen!

  • Met responsief ontwerp kunt u uw smartphone, tablet of laptop gebruiken.
  • Meertalige setup voor elke gebruiker.
  • Bedrijfslogo en kleuren kunnen worden aangepast.
  • Xpert2Web maakt communicatie met elke ODBC-database mogelijk.

Xpert2Web

Xpert2Web maakt veilige datacommunicatie tussen de Xpert Portal en uw CRM- of ERP-systeem mogelijk. De verbinding is gebaseerd op webservices en ODBC-lees- of lees- / schrijfverbindingen. Gebruik maken van de CRM / ERP-webservice of het downloaden van informatie door XML-bestanden is ook mogelijk.

Xpert Timesheet

Eenvoudige tijdregistratie op klantendossiers of projecten! Automatische berekening van overuren en tarieven. Goedkeuring urenlijst door management. Weekfunctie kopiëren, indirecte urenregistratie, registratie met begin- / einddatum mogelijk, reistijd en kilometerregistratie. Ingebouwde rapportagefunctie.

Xpert Invoice

Xpert Invoice is een complete oplossing voor factuurverwerking. Eenvoudig uploaden van PDF- en XML * -facturen, ingebouwde OCR-functie, boekingsvoorstel en aanpasbare goedkeuringswerkstroom. Facturen worden opgeslagen in ons beveiligde DMS-systeem en kunnen ook worden opgehaald op reserveringsnummer. (* Vraag naar ondersteunde formaten)

Xpert Docshare

Met Xpert Docshare kunt u eenvoudig uw windream-documenten delen met de rest van de wereld. Ingebouwd gebruikersbeheer, delen van bestanden en mappen met de muisklik, einddatum van delen. De portal heeft een ingebouwde viewer en maakt downloads en uploads van derden mogelijk.

Contact

archiveXperts | The Netherlands | +31 (0) 85 401 6323