Xpert Portal

Met trots presenteren wij het Xpert Portal. Het Xpert Portal biedt meerdere functionele modules die met een web browser overal en altijd gebruikt kunnen worden. Het portal is meertalig opgezet, biedt mogelijkheden voor klantspecifieke kleurstelling en schaalt automatisch naar PC, tablet of smartphone.

Xpert Timesheet

Met Xpert Timesheet wordt uren boeken op projecten kinderspel. Ook uren boeken op opdrachten of werkbonnen is voor HandSoft gebruikers mogelijk. Doordat het werkrooster kan worden ingesteld, worden overuren en uurtarieven automatisch toegekend. Het is mogelijk om een hele dag in één keer te boeken, een week kopiëren of een hele periode in één keer te boeken voor bijvoorbeeld vakantie. Ook de indirecte uren, reistijden en -kilometers worden niet vergeten. Als een dag of week compleet is, kan deze ter goedkeuring aan de leidinggevende worden aangeboden. Daarna volgt export naar het ERP-systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of een test account.

Xpert Invoice

Met Xpert Invoice is het mogelijk om inkoopfacturen eenvoudig en snel te verwerken. De basis oplossing kan XML*, UBL2 en PDF facturen verwerken, facturen matchen op bestellingen en goederenontvangsten en default boekingen aanmaken. Via webservices worden gegevens uit uw financiële systeem opgehaald zodat u eenvoudig een boeking kunt splitsen en verwerken. In het archief blijven de facturen en processen bewaard en kan er zelfs op boeknummer worden gezocht. De optionele workflow module maakt interne controle en goedkeuring mogelijk. Wilt u meer weten? Neem dan contact op!

*betreft InsBou 2, 3 en 4