DMS expo 2014, 8-10 oktober, Stuttgart

Bezoek ons op de DMS expo te Stuttgart waar wij samen met Transenter op de windream stand te vinden zijn in Hal 6, stand C12. Wat kunt u verwachten?

Xpert Translator – vertalen was nooit zo eenvoudig!

Samen met Transenter hebben wij de Xpert Translator ontwikkeld. Direct vanuit de Verkenner kunnen bestanden worden geselecteerd en via de beveiligde Lingosec verbinding naar het online vertaalplatform worden gestuurd. Er kan worden gekozen voor machine vertaling of vertaling door een professionele vertaler. Met de Xpert Translator worden tijd en kosten bespaard in het vertaalproces!

Xpert Archiver – archiveren was nooit zo eenvoudig!

De nieuwe versie van de Xpert Archiver is geintegreerd in Outlook (vanaf versie 2007). Hiermee kun je snel en eenvoudig meerdere email berichten en bijlagen archiveren. Per email bericht/bijlage kun je het document type instellen en bepalen of deze wel/niet gearchiveerd wordt. Daarna worden de bestanden netjes in de juiste mappenstructuur gearchiveerd en krijgen de emails een speciaal icoon.

Windream versie 6.0 – 100% ECM

De nieuwe versie van windream biedt tal van noviteiten. Waaronder weergave van de windream mappenstructuur in Outlook (vanaf versie 2010) waardoor email direct naar de juiste klant/projectmap kan worden gesleept voor archivering. Ook de windream zoekfunctie en DocView zijn in Outlook ingebouwd. Je hoeft Outlook niet meer te verlaten om met windream te werken! Verdere ontwikkelingen zijn: compleet nieuwe versie windream Imaging en een nieuwe versie van windream Find waarbij nu meerdere documenten tegelijk bekeken kunnen worden in DocView.

DMS expo 2014