ecmXperts op windream.CON 2017

Op 19 en 20 september organiseert windream weer de tweejaarlijkse conferentie windream.CON. Dit evenement biedt een uitgebreid programma van presentaties die gericht zijn op het gebruik en de techniek van windream. Ook worden er best-practices presentaties gegeven door gebruikers van windream. Verder is er een informatie markt waar partners van windream hun aanvullende oplossingen tonen. ecmXperts heeft ook een stand op de informatie markt en zal een presentatie verzorgen.

Dit jaar is er een speciale presentatie waarbij een blik in toekomst van windream gegeven wordt. Onder de naam ‘GENKI’ wordt het nieuwe windream platform voor de komende jaren ontwikkeld. Maak nu alvast kennis met de nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden en leg contact met de verantwoordelijke windream medewerkers.

De conferentie vindt plaats in Bochum, Duitsland. Dat ligt bij Essen, ca. 80 km van Venlo en ca. 130 km van Arnhem. Het programma is te vinden op de windream website. Deelname is gratis en inschrijven gaat ook via de windream website.