Bouwbeurs 2017

Ook dit keer zijn wij van de partij op de tweejaarlijkse bouwbeurs te Utrecht. We staan bij Gilde Software in Hal 9, stand A.091. We hebben een aantal interessante noviteiten en ontwikkelingen te melden.

De nieuwste versie van de Xpert Archiver: naast nieuwe configuratie mogelijkheden kunnen nu ZIP bestanden uit de verkenner en Outlook worden uitgepakt en gearchiveerd. Voor de windream gebruikers is de DocViewer gekoppeld zodat je kunt zien wat je gaat archiveren.

De workflow voor inkoopfacturen maakt nu gebruikt van Gilde2Web waardoor boekingen direct in HandSoft terechtkomen. Ook het verwijderen van de betalingsblokkade werkt nu via deze methode. Verder kun je nu in windream alle soorten boekingen maken en worden controles op bestellingen en goederenontvangsten uitgevoerd.

Verder tonen wij windream versie 6.5 inclusief de Outlook integratie. Je kunt dan direct vanuit Outlook met windream werken, documenten zoeken, via DocViewer bekijken en de workflow taken in Outlook zien en openen.

Als laatste kunt u kennismaken met onze portal ontwikkeling. Via het portal is het mogelijk om uren te registreren op projecten en algemene uursoorten en kunnen inkoopfacturen worden verwerkt.

Wilt u ons bezoeken? Klik hier om u aan te melden!

Bouwbeurs 2017
Bouwbeurs 2017